Kapcsolat

Tel: +36-308213619
E-mail: majortimi77@gmail.com

Nyitvatartás:


Hétfő: 8:30-15:00

Kedd: 8:30-15:00

Szerda: zárva

Csütörtök: 8:30-15:00

Péntek: 8:30-15:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Szempilla hosszabbítás

Bejelentkezés:

+36308213619


Klasszikus 1D szempilla első felhelyezése: 14.000.-

Töltés 4 héten belül: 10.000.-

 


Duplázott szempilla első felhelyezése: 17.000.-

Duplázott szempilla töltése 4 héten belül: 12.000.-


Szempilla hosszabbítás

A nők mindig is vágytak a szépre, a szépség iránti igényük töretlen. Az igazán jó, a majdnem tökéletes azonban költséges, de egyben keresett is, hisz minden nő szeretné magának megengedni a luxust, és egyszerűen csak „Oda” tartozni. A hosszú, gyönyörű szempillák, melyek hihetetlen természetesnek hatnak, mára a francia, német, olasz, amerikai szépségtrend csúcsán állnak. A szempilla hosszabbítás korunk legegészségesebb szenvedélye, fiatallá és széppé tesz.

Kiknek ajánlok a szempilla hosszabbítást?
• Aki szeretne még hosszabb, még ívesebb szempillákat.
• Aki szeretne még dúsabb szempillákat.
• Akinek fontos, hogy a meghosszabbított pilláról azt higgyék, hogy a sajátja.
• Aki már ébredéskor is szép szeretne lenni.
• Akinek nincs ideje folyamatosan sminkjével törődni.
• Aki sokat sportol, és nem szereti, ha szempillafestékje elkenődik.
• Akinek fontos, hogy a szépségipar legbiztonságosabb módszerével, allergiamentes ragasztóval hosszabbítsák meg pilláját.
• Aki hisz abban, hogy szépsége egyik legfontosabbja a tekintete.

Az szempillákat szálanként, fájdalommentesen a saját szempillákhoz rögzítjük. Az szempilla szintetikus szálakból áll, allergiamentes. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek.


Miért olyan természetes?
Mert 12 különböző hosszúságú, 3-féle ívű és 3-féle vastagságú szempilla közül azt a kombinációt választom ki, ami az Ön szeméhez a legtermészetesebben illik.
• Az applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragasztót allergiásokon tesztelve fejlesztették ki, hogy az applikáció az Ön számára a lehető legbiztonságosabb legyen.
• Termékeim a legmagasabb minőségűek és színvonalúak.
• A szempillák teljesen természetes hatásúak. De ha úgy szeretné, színes pillákkal és Swarovski kristályokkal exkluzívvá teheti pillasorát.
• megfelelően megválasztott pillahosszúsággal korrigálni lehet például a lefelé görbülő szemet vagy előnyösen befolyásolható a mélyen ülő szempár. Néhány szál színes pillával (mely még nem tűnik fel) élénkíthető a szemszín.

Helytelen aplikáció:
• A helytelen applikáció, a nem megfelelően előkészített és letisztított szempillák fertőzéshez vezethetnek.
• Az összecsomósodott szempillák növéskor fájdalmat okozhatnak, és károsítják a saját szempillát, mely akár a szempilla idő előtti kihullásához is vezethet.
• Természetellenes hatású szempillasor.
• Bizonyos gyenge minőségű ragasztók károsíthatják a szempillákat.

Az applikáció
• A szintetikus, jó minőségű szempillák megtartják eredeti ívüket, nem törnek meg, nem hajlanak össze-vissza és követik a természetes pillasor ívét.
•A megfelelő higiénés előírásokat követve, ellenőrzött módszerekkel végzem a hosszabbítást.

 

Kérdések és válaszok


Mennyi ideig marad meg a szempillám?

Az 3D műszempillák tartós pillák, melyek rendszeres (2-4 hetenkénti) feltöltéssel hosszú ideig viselhetők. A természetes szempillához rögzített hosszabbítás egészen addig kitart, míg saját szempillája befejezi növekedését, és ki nem hullik. Amennyiben a pillákat csak egyszer rakják fel, és nem történik utántöltés, a 3d műszempillák egyesével elkezdenek kihullani, egészen addig, amíg végül nem marad szempilla a szem körül. Ez a folyamat a természetes szempillák kicserélődési ütemétől függ. Legkésőbb 2-3 hónap múlva minden szempilla ki fog hullani (akár van rajta 3D műszempilla, akár nincs), és új, saját szempilla nő helyette. Feltöltés nélkül tehát egyre jobban kifogynak a szempillák, és egyre gyérebben néz majd ki a szempilla. Ha a műkörömre gondol például, mennyi ideig tart a műköröm, ha nincs feltöltve? Feltöltés nélkül a műköröm sem marad szép.

Károsítja-e a szempillahosszabítás a természetes szempillámat?
NEM. Az 3D műszempillákat egyenként erősítik fel a saját szempillára. A helytelenül felhelyezett 3D szempillák, illetve ha több természetes szempillára helyeznek fel egy-egy csomót, az károsíthatja a saját szempillákat. Ezért fontos, hogy megfelelően képzett szempilla-stylist végezze a felhelyezést. Szakképzés és sok gyakorlás nélkül szinte lehetetlen a megfelelő szempilla hosszabbítás.

Mit kell tennem szempillahosszabbítás előtt?
A szempillahosszabbításra (és a töltésre is) smink nélkül érkezzen. Szempilláit mossa meg. A felhelyezést megelőző néhány napban ne használjon a göndörítéshez szempillafogót. A felhelyezés előtt vegye ki kontaktlencséjét is.

Hogy történik a felhelyezés?
A felhelyezéskor Ön egy kozmetikai ágyra fekszik, szemeit becsukja. A 3d műszempillák  felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes, sokan el is alszanak a felhelyezés alatt, s mire felébrednek, tekintetük gyönyörű lesz a szép szempilláktól.

Mire kell ügyelnem, ha szempillákat rakattam fel magamnak?
A felhelyezést követő első 48 órában óvatosan kell bánnia szempilláival. Annak érdekében ugyanis, hogy a ragasztó megfelelően megkössön, az első 48 órában nem érheti víz vagy pára a szemét. Óvatosan tisztítsa meg a szem környékét. Ne menjen uszodába, szaunába az első 48 órában. 48 óra elteltével a megkötési folyamat véget ér. 

Használhatom-e továbbra is a szempillaspirálomat?
Az 3D műszempillák felhelyezése után alapvetően nincs szükség szempillaspirálra. Ha azonban mégis szeretné szemeit spirállal kifesteni, akkor Vízálló szempillaspirál és olajos szempillalemosó használata tilos, ez ugyanis károsítja a szempillák és a szempilla hosszabbítás közötti rögzítést. A pillák tisztításakor legyen mindíg óvatos, és kerülje az erős dörzsölést. 

Mennyibe kerül a szempilla?
A 3D műszempillák ára (120-140 szempilla) szalononként változó lehet, de egy applikáció során egységes. Egy teljes pillasort vagy töltést, egy szempilla mélytisztítást és egy szemkörnyék ápolást kap a vendég. Ahhoz, hogy a szempillája mindig szép maradjon, 2-4 hetente (szempilla természetes kihullási ritmusától függően) van szükség töltésre, ami egyáltalán nem drága.

Ápolási Tanácsok

A 3D szempillák élettartamának növelése érdekében a következőkre kell figyelnie:
• A 3D szempillákkal az első 48 órában óvatosan kell bánni. A ragasztónak ugyanis 48 órára van szüksége a teljes megszilárduláshoz, ezért kerülni kell, hogy a pillákat gőz vagy víz érje.
• Ne sminkelje ki szemét!
• Ne használjon szempillaspirált!
• Az első 48 órában ne ússzon és ne szaunázzon!
• Kerülje a szem és a szempillák bármilyen dörzsölését!

Az első 48 órát követően
• Ne használjon olajos sminklemosót, mert az feloldja a ragasztót. 
• Kerülje el a szem és a szempillák erőteljes dörzsölését!
• Ha 3D szempillákat visel, akkor nincs szüksége szempillaspirálra. Ha mégis szeretné szempilláit kifesteni, akkor azt tanácsoljuk, hogy csak a pillák végét spirálozza.
• Ne használja naponta a szempillaspirált, mert – főként a smink eltávolítása – megrövidítheti a szempillák élettartamát.
• Ne használjon vízálló spirált, mert ennek összetevői tönkretehetik a természetes szempilla és a pillák közötti rögzítő anyagot.
• Ne menjen gyakran szaunába és gőzfürdőbe! A forróság kedvezőtlen hatást gyakorol a ragasztóra.
• Ha Ön kontaktlencsét visel, a kontaklencse behelyezésekor ne szempilláit húzza meg, hanem a szemhéját. 

Ha Ön is vigyáz 3D műszempillájára akkor szempillái – a saját pillák növekedésétől és kicserélődésétől függően – sokáig ki fognak tartani. Azt ajánljuk, hogy 2-4 hetente jöjjön el egy feltöltésre. Ez a természetes módon kihullott szempillák pótlását szolgálja.