Kapcsolat

Tel: +36-308213619
E-mail: majortimi77@gmail.com

Nyitvatartás:
Hétfő: 08.00 - 20.00

Kedd: 08.00 - 20.00

Szerda: 8.00 - 20.00

Csütörtök: 08.00 - 20.00

Péntek: 8.00 - 20.00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Problémás bőr kezelése

A Derma Clear termékcsalád a zsíros és problémás bőr kezelésében kiváló eredményt nyújt, segítségével megelőzhetjük a maculák (pattanások gyógyulása után maradt pirosas foltok) és hegek kialakulását, illetve a már meglévőket is sikeresen kezelhetjük, megszüntethetjük.

A Derma Clear kezelésekkel elkerülhetők az akné gyógyításában alkalmazott különböző hormonterápiákat, antibiotikum kúrákat és a retinoidok szedését.

A Derma Clear kezelésekkel és a termékek otthoni használatával szabályozzuk és csökkentjük a szeborrea kialakulását, szabaddá tesszük az eltömődött pórusokat, nyugtatjuk a bőrt és csökkentjük a bőrpírt.

Kezelés menete:

  1. A kezelés első lépése a bőr alapos letisztítása a Derma Clear szappan segítségével, mely finoman távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, miközben semlegesíti az aknét okozó baktériumokat és mélyen tisztítja a kitágult pórusokat.
  2. A kezelés második lépése a hámlasztó folyadék alkalmazása, mely csökkenti a faggyútermelődést, felgyorsítja a sejtmegújulást és erősíti a sejtfelépítést.
  3. A bőr felpuhításához Derma Clear felpuhító zselét viszünk fel a kezelendő területre, majd 10 percig gőzöljük.
  4. Ezt követően a bőrt kitisztítjuk.
  5. Fertőtlenítésre helyileg Derma Clear aknekezelő cseppeket használunk, amelyek csökkentik a gyulladást, felgyorsítják a gyógyulást.
  6. Ezt követően a bőr antioxidáns készleteinek feltöltése következik E-vitamin szérummal, amely javítja a bőr állapotát, hatékonyan duzzasztja a sejteket és hatásos a környezeti ártalmak ellen.
  7. Ezután masszírozunk, amennyiben a bőr állapota ezt megengedi.
  8. A következő lépésben a Derma Clear vízbázisú hidratálóval (lágy, könnyű, gyorsan felszívódó formula, mely megszünteti a bőr zsíros csillogását, frissít), Lipacid és Aloe ampullával ultrahangos kezelést végzünk.
  9. Pakolásként Derma Clear gyógymaszkot viszünk fel a bőrre. A hűsítő, nyugtató gyógymaszk kimondottan a problémás és érzékeny bőrre lett kifejlesztve, pórusösszehúzó hatással.
  10. Befejezésként Derma Clear hidratáló krémmel átsimítjuk a bőrt.

Az optimális eredmény eléréséhez javasolt a Derma Clear termékcsalád otthoni használata.

Kezelés időtartama: 90-120 perc

Ára: 11.000.- Ft

Derma Clear Termékcsalád:

Gyógyhítású termákcsalád pattanásos bőr kezelésére. A GIGI egy új ágazatot fejesztett ki termékskáláján belül, a GIGI Medical sorozatot, melynek első termákcsaládja a Derma Clear. Hormonsemlegesítő, faggyúműködést- ést hámképzást szabályozó, gyógyhatású termákcsalád, elsősorban zsíros, pattanásos, mitesszeres bőrök kezelésére.

Lakossági termékek:

Arctisztító szappan 100 ml 11.765.-

Bőrvédő hidratáló krém SPF 15 75 ml 16.354.-

Hámlasztó korong 60 db 13.988.-

A termékek részletes leírását lásd a GIGI termékek menüpontban.