Kapcsolat

Tel: +36-308213619
E-mail: majortimi77@gmail.com

Nyitvatartás:


Hétfő: 8:30-15:00

Kedd: 8:30-15:00

Szerda: zárva

Csütörtök: 8:30-15:00

Péntek: 8:30-15:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Nutri-Peptide kezelès

Nutri-Peptide szemèlyre szabható anti-aging kezelések!


A kezelések ára: 14.000.- Ft

Kúraszerűen 5 alkalom: 60.000.- Ft


Mit várhatunk a kezeléstől:

A Gigi új Nutri-Peptide kezelése egy olyan új manuális kezelés, amelynek alkalmazásával az arcszín egyenletes lesz, az apró ráncok kisimulnak, a mély ráncok veszítenek mélységükből. Kúraszerű alkalmazásakor a bőr rugalmasságát adó kollagén rostok képződése fokozódik, bársonyossá és fiatalosan üdévé válik.


1. Aktív hidratáló, vitalizáló, tápláló kezelés száraz bőrre:

- Letisztítás: a bőr előkészítését a Nutri-Peptid bőrsemleges PH-értékű szappannal kezdjük.

- Peelingezés 1: az Ester C termékcsalád professzionális rizspeelingje gyengéden, hatékonyan, irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. 2% szalicilsavat, zabpelyhet, rizsselymet, C-vitamint tartalmaz.

- Peelingezés 2: a Nutri-Peptide tejsavas peeling 16% tejsavtartalmú peeling zselé, gliokol- és szalicilsavval és halványító összetevőkkel. Fehéríti a pigmentációt, finomítja a ráncokat, ösztönzi a természetes kollagén termelést és javítja a bőr felső rétegének természetés nedvességtartalmát.

- Hatásfokozás, masszázs: a Nutri-Peptid Anti-aging hatásfokozó javítja a bőr különböző funkcióit, fokozza a nedvesség szintjét, feltölti és energiával telítődő a bőrt.

- Hidratáló maszk: a Nutri-Peptid hidratáló, vitalizáló, regeneráló krémmaszkja feltölti és simítja a bőrt.

- Nutri-Peptide gazdag arany maszk: alapja a 100%-bán természetes gyöngyház por. Fehérjéket, ásványi anyagokat, aminosavakat, oligoszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek létfontosságúak a bőr megfelelő működéséhez.

- Nutri-Peptide vitalizáló szérum: kijavítja a photo-aging okozta bőrkárosodásokat. Feltölti nedvességgel a bőrt. Halványítja a pidmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét.

- Nutri-Peptide azonnali hidratáló krém száraz bőrre: növeli a bőr nedvesség szintjét és megakadályozza a láthatatlan vízleadást. Ösztönzi a kollagén termelést, a bőr folyamatos megújulását és feszesíti a bőrt. Frissé és élettelivé varázsolja a bőrt.

2. Nutri-Peptide aktív hidratáló, vitalizáló, fehérítő kezelès:

Letisztítás: a bőr előkészítését a Nutri-Peptid bőrsemleges PH-értékű szappannal kezdjük.

Peelingezés 1: az Ester C termékcsalád professzionális rizspeelingje gyengéden, hatékonyan, irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. 2% szalicilsavat, zabpelyhet, rizsselymet, C-vitamint tartalmaz.

Peelingezés 2: a Nutri-Peptide tejsavas peeling 16% tejsavtartalmú peeling zselé, gliokol- és szalicilsavval és halványító összetevőkkel. Fehéríti a pigmentációt, finomítja a ráncokat, ösztönzi a természetes kollagén termelést és javítja a bőr felső rétegének természetés nedvességtartalmát.

Hatásfokozás, masszázs: a Nutri-Peptid Whitening hatásfokozó halványítja a pigmentfoltokat, lebontja a lerakódott pigmenteket, egységesíti a bőrszínt, friss és életteli megjelenést biztosít.

Hidratáló maszk + Retinol Forte peeling maszk: a Nutri-Peptid hidratáló, vitalizáló, regeneráló krémmaszkja feltölti és simítja a bőrt. A Retinol Forte peeling maszk tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja illetve eltünteti a helytelen táplálkozás, fogamzásgátló szedés és terhesség következtében, vagy napérzékenység miatt kialakult foltokat.

Nutri-Peptide gazdag arany maszk: alapja a 100%-bán természetes gyöngyház por. Fehérjéket, ásványi anyagokat, aminosavakat, oligoszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek létfontosságúak a bőr megfelelő működéséhez.

Nutri-Peptide vitalizáló szérum: kijavítja a photo-aging okozta bőrkárosodásokat. Feltölti nedvességgel a bőrt. Halványítja a pidmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét.

Nutri-Peptide azonnali hidratáló krém száraz bőrre: növeli a bőr nedvesség szintjét és megakadályozza a láthatatlan vízleadást. Ösztönzi a kollagén termelést, a bőr folyamatos megújulását és feszesíti a bőrt. Frissé és élettelivé varázsolja a bőrt.

3. Aktív hidratáló, vitalizáló, faggyúműködést csökkentő kezelés:

Letisztítás: a bőr előkészítését a Nutri-Peptid bőrsemleges PH-értékű szappannal kezdjük.

- Peelingezés 1: az Ester C termékcsalád professzionális rizspeelingje gyengéden, hatékonyan, irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. 2% szalicilsavat, zabpelyhet, rizsselymet, C-vitamint tartalmaz.

- Peelingezés 2: a Nutri-Peptide tejsavas peeling 16% tejsavtartalmú peeling zselé, gliokol- és szalicilsavval és halványító összetevőkkel. Fehéríti a pigmentációt, finomítja a ráncokat, ösztönzi a természetes kollagén termelést és javítja a bőr felső rétegének természetés nedvességtartalmát.

-  Gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés

Hatásfokozás, masszázs: a Nutri-Peptid kiegyensúlyozó hatásfokozó nyugtató, bőrpírcsökkentő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású. Csökkenti a pórusok méretét. Kiegyensúlyozza bőr faggyúkiválasztását. Javítja a bőr szerkezetét. Matt és frisss megjelenést kölcsönöz! 

- Nutri-Peptide tisztító agyagmaszk: Csökkenti a bőr faggyútermelését, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, hidratáló hatású. Csökkenti a pórusok méretét. Javítja a bőr feszességét, rugalmasságát. Élénkíti a bőrszínt. Matt, friss, életteli megjelenést ad a bőrnek.

Nutri-Peptide gazdag arany maszk: alapja a 100%-bán természetes gyöngyház por. Fehérjéket, ásványi anyagokat, aminosavakat, oligoszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek létfontosságúak a bőr megfelelő működéséhez.

Nutri-Peptide vitalizáló szérum: kijavítja a photo-aging okozta bőrkárosodásokat. Feltölti nedvességgel a bőrt. Halványítja a pidmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét.

- Nutri-Peptide Kiegyensúlyozó hidratáló krém: Gátolja az 5-alfa reduktáz enzim működését. Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Hidratálja a bőrt. Megakadályozza a bőr olajos átcsillogását. Gátolja a photo-aging kialakulását. Elősegíti a bőr folyamatos megújulását. Megakadályozza a pórusok eltömődését.