Kapcsolat

Tel: +36-308213619
E-mail: majortimi77@gmail.com

Nyitvatartás:


Hétfő: Zárva

Kedd: Zárva

Szerda: Zárva

Csütörtök: Zárva

Péntek: Zárva

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

Mezoterápia

MEZOTERÁPIÁS KEZELÉSEK 2022

A kozmetika készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak a legfelső elhalt réteget kezeljük, amely már nem képes megújulásra. Ilyenkor csak a bőr tüneti állapotán, szárazságérzeten, zsírosodáson javítunk, de igazi bőrmegújító hatást nem tudunk elérni, mivel a hatóanyagokat nem tudjuk bejuttatni kellő mélységbe, a probléma igazi forrásához. Orvosi szinten közvetlen injekciózással természetesen bejuttathatók a szükséges hatóanyagok, viszont a kozmetikai ipar régóta küzd ennek a fájdalommentes kozmetikai alternatívájával.
Ezen a területen jelent a tű nélküli mezoterápia igazi nagy áttörést, mely igazából egy orvos-kozmetikai eljárás. Orvosok és kozmetikusok egyaránt alkalmazzák a világ minden pontján.


Napjainkban a steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez, a non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) módokat kivéve kizárólag tű nélküli mezoterápiával jutatthatjuk be. Így jóval eredményesebb hatást tudunk elérni, mint bármely más módszerrel (gyógyszerek szedése, krémezés, ultrahang, stb.). Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el, az arcfitalalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, stria, narancsbőr és a hajhullás területén.

A hagyományos "tűs" mezoterápia során egy automata pisztollyal nagyon vékony injekciós tűn keresztül adagoljuk a hatóanyagot a bőrbe.

A "tű nélküli" mezoterápiánál egy készülékkel, un. elektroporátorral juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, ezeken keresztül juttatva be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatjuk a bőrön (hasonlóan, mint az ultrahangkezelésnél). Az eljárás II. generációs tű nélküli mezoterápiás készülékekkel teljesen fájdalommentes, sőt még kellemes "mikromasszázs" érzet is tapasztalható. Az összetevők megválasztását a kezelni kívánt bőrproblémának megfelelően határozza meg a kezelést végző mezoterapeuta.

MesoActive Ampullák!

Orvosi tisztaságú, elektroporációhoz, derma rollerhez és mezopenhez is alkalmazható koncentrált hatóanyag ampullák. Elsősorban anti-aging-, vitalizáló-, prémium kezelésekhez és kúrákhoz ajánlott igényes páciensek számára!

Anti-aging koktél ("Botox koktél"): aminosavak, szerves szilícium, kis molekulatömegű hialuronsav és biomimetikus peptidek kombinációjából épül fel. Simítja a mimikai ráncokat és megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. Feltölti nedvességgel a bőrt, beindítja a rugalmas rostok termelődését.  A meglévő kollagén rostok rugalmasságát növeli. Mimikai ráncok, vízhiány és fakó bőr kezelésére!

Mesolift koktél: aktív hatóanyagai közé tartoznak a resveratrol. az élő élesztősejt kivonat, a szerves szilícium, és a kis molekulatömegű hialuronsav. Javítja a kollagénrostok megújulási folyamatait, emelő és feszesítő hatása van a bőrre. Lassítja a glikációt, nyugtatja a bőr érzékenységét, javítja a bőr nedvesség tartalmát. Világosítja és élénkíti a bőrszínt. Növeli a bőr turgorát, simítja a ráncokat. Elsősorban érett, megereszkedett bőr, vízhiány, öregkori pigmentációk és statikus ráncok kezelésére ajánlott!.

Hyaluron ampulla: tiszta, kis molekulatömegű hialuronsavat és szerves szilíciumot tartalmaz. Azonnal feltölti nedvességgel a bőrt, növeli a bőr természetes nedvesség tartalmát és elősegíti a hidratáció megtartását. Kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat. Megakadályozza az új ráncok kialakulását és a bőr kiszáradását, gátolja a hialuronidáz enzim aktivitását. A vízhiány megjelenésétől kezdődően minden bőrtípus ápolására ajánlott.

Siliprokoktél: hidroxi-prolin és szerves szilícium elegye. Erősíti a kollagén mátrix rostokat, biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét, meggátolja megereszkedését. Érett bőr, fogyás vagy photoaging miatt létrejött bőr petyhüdtség, mélyrétegi vízhiány kezelésére ajánlott, mivel simítja a ráncokat és mélyen hidratálja a bőrt. Nyak kezelésére kifejezetten ajánlott!!

Rutinel Anti-Redness koktél: Ez a speciális komplex megerősíti a hajszálerek falát, a bőr védekező mechanizmusát, mélyen hidratál, csökkenti a ráncokat. Teljes mérétkben blokkolja a mátrix metalloproteázok tevékenységét, melyek a kollagén rostokat és az érfalakat roncsolják. Növeli a bőr rugalmasságát, megelőzi a rosacea és a pókangiómák kialakulását, a kialakult elváltozásokat orvosolja. Intenzíven regenerálja a napfénykárosodott bőrt. Alkalmazása elsősorban rosaceás, érzékeny és napfénykárosodott bőrökre ajánlott.

BRV.HA. Lift koktél: 2,5% kis molekulatömegű Na-hialuronátot tartalmaz. Ez a molekuláris méretű hatóanyag tartós emelő és feszesítő hatást gyakorol a bőrre. Serkenti a bőrmegújulzási folyamatokat és megakadályozza az öregedés jeleit. Megereszkedett bőr, mélyrétegi vízhiány kezelésére ajánlott.

Mire alkalmazható?

Mezoterápiás arckezelések bőrfialításra és bőrfeszesítésre:

Az évek során sajnos bőrünk veszít feszességéből, rugalmasságából, megereszkedik, rugalmatlanná válik, apróbb ráncok jelennek meg rajta. Ennek egyik oka, hogy már nem termelődnek a bőrben kellő mennyiségben azok az anyagok, pl. hyaluronsav, vitaminok, stb., amely a bőr fiatalságát biztosítják. A tű nélküli mezoterápia során ezen bőrmegújító, feszesítő, öregedésgáló, antioxidáns anyagokat juttatjuk, közvetlenül a sejtekhez. A sejtszintű hatóanyag bevitelnek köszönhetően a bőrsejtek megújulnak, ezáltal a bőr feszesebb fiatalosabb lesz. A ráncok kisimulnak, elhalványodnak.

Egy teljes kúra: 5 kezelés

Gyakoriság: hetente

1 alkalom: 14.000.-

5 alkalmas bérlet: 60.000.-

Tű nélküli mezotrápiás kezelést kizáró okok:

Bőrfertőzések
Terhesség
Epilepszia
Szívritmusszabályzó(pace-maker)
Lázasállapot
Súlyos belgyógyászati betegségekTunelkulimezoterapia.hu