Kapcsolat

Tel: +36-308213619
E-mail: majortimi77@gmail.com

Nyitvatartás:


Hétfő: 8:30-15:00

Kedd: 8:30-15:00

Szerda: zárva

Csütörtök: 8:30-15:00

Péntek: 8:30-15:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

3D HYALU FILL

GIGI 3D HYALU FILL

Multi PowerPoint H.A. Booster 

A GIGI büszkén mutatja be új feltöltő-, feszesítő krémét, amely a legjobb megoldást nyújtja a hialuronsav optimális beviteléhez, mely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A termék a különböző molekulasúlyú hialironsavat aktív hordozó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe.

Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Formulája a legmodernebb dermo-kozmetikai technológia, mely ma elérhető. Alkalmazáskor a krém védő-, egészséges és hidratáló belső réteget hoz létre, amely láthatóan javítja a bőr minőségét és megjelenését. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságót és rugalmasságot.

Hatóanyagok

Hyalusphere:

A Hyalusphere egy szabadalmaztatott, mikro-kapszulázási technológiával (Spherulite) juttatja be a nagy molekulasúlyú, biotechnológiai módszerekkel, növényekből tejsav-baktériumok által előállított hialuronsavat a bőrbe.

A Spherlite egy lassú kibocsátású transzfer technológia, amely segít a hialuronsavnak a legmélyebb bőrrétegekbe behatolni. Mikrogömbjei fokozatosan feloldódnak, miközben áthaladnak a bőr rétegein. A feloldódási folyamat órákig tart, ez biztosítja a hialuronsav lassú, folyamatos felszabadulását a feltöltő hatás kiváltásához.

 

 

Redens'In

Növeli a zsírsejtek triglicerid tárolási képességét a bőrben. Növeli a hialuronsav szintézis sebességét. Kitölti a ráncokat belülről kifelé.

Crystalhyal

Mikroszkópikus védőrételét képez a bőrön, amely nem zárja el a pórusokat, de gátolja a láthatatlan vízleadást, nedvességmegtartó rendszerként működik. Védi a bőrt a külső behatásoktól, amelyek megváltoztathatják a bőr barrierjének természetes lipidszintjét.

StimulHyal

Ez a szabadalmaztatott hatóanyag kifejezetten serkenti a bőr természetes hialuronsav- és elasztin szintézisét, így akadályozva a bőr öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát. Segít megelőzni a bőr megereszkedését, valamint a ráncok kialakulását.

X50 Hyalufiller

Az X50 Hyalufiller egy kozmetikai drót, amely egy specifikus peptidet szabadít fel, és a hiluronsav szintézisét természetes módon növeli. Elősegíti a hialuronsav természetes regenerálódását a mélyebb bőrrétegekben. Rövid időn belül egészséges, egységesen ránctalan megjelenést ad a bőrnek, köszönhetően új hatóanyag beviteli technológiájának.

Easyliance

A hatóanyag elterülő a bőr felszínén, miközben mikroszkópIlus rugalmas filmréteget hoz létre, amely gyorsan széthúzódik és kisimítja a bőrt. Az eredmény azonnal látható, csökkenti a ráncok mélységét, és látványosan simább bőrképet vált ki.

A 3D Hyalu FILL Multi Power H.A. lehetővé teszi a tű nélküli, látványos hialuronsav feltöltést! Visszaadja bőr volumenét, simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elvesztett szilárdságot és rugalmasságot. Használja naponta reggel és este! A letisztított bőrbe lágyan teljes felszívódásig simítsa be a terméket, majd használja fölé a megszokott hidratáló, illetve éjszakai krémét!

 

Lakossági ára: 55.510.-
Újdonság!!

3D Hyalu Fill Multi Eye Power krém

A GIGI  3D Hyalu Fill Eye Power krémje egyesíti a legújabb fejlesztésű hatóanyagokat és a prémium, egyedülálló csomagolást:
• Az öregedési folyamat lassítása-, és a szem körüli öregedés jeleinek kijavítása érdekében a quinoaból, a szőlőből, a perzsa selyemakácból és a steviából nyert természetes összetevőket hialuronsavval egyesíti .
• Az egyedülálló ergonomikus dizájnnal rendelkező, rezgő kerámia-applikátor hűtő, feszesítő hatása mellett ötszörösére, vagy akár még ennél is többszörösére növeli az aktív krém bejutási mélységét és a felvitel hatékonyságát a szemkörnyéken.
A kerámiafej ideálisan illeszkedik az ergonomikus dizájnhoz, ezáltal lehetővé teszi a célzott felvitelt a szemkörnyéken. A rezgés elősegíti a tápláló összetevők bejutását és csökkenti az alsó szemhéj duzzanatát. A rezgés és a hűsítő kerámiafej kombinációja serkenti a hajszálerek vérkeringését és halványítja a szem körüli sötét karikákat.
A javasolt alkalmazás mellett (naponta kétszer: reggel és este) hozzájárul a szem körüli finom bőr különleges ápolásához, és már a legelső alkalmazás után azonnali, látható eredményeket tesz lehetővé.
A szemápolás a célzott arckezelés fontos része kell hogy legyen, ezért a GIGI ezzel a termékkel egy olyan élményt is ad, amelynek köszönhetően szeme sugárzó, friss és ránctalanabb lesz!
A szem környékét érintő mindennapos kozmetikai problémák mindegyikét kezeli, úgy mint: sötét karikák, duzzadtság, súlyos szárazság, ráncok, szem alatti táskák.

20 ml: 31.720.-